Валежи ще има и днес, най-много в северна България. Жълт

...
Валежи ще има и днес, най-много в северна България. Жълт
Коментари Харесай

Август сменя юли, следобедният дъжд остава

Валежи ще има и през днешния ден, най-вече в северна България. Жълт код е разгласен за Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово и Велико Търново. Повече слънце ще има край морето. 

Максималните температури ще са сред 28 и 33 градуса, а вятърът ще е до сдържан.  

В планините ще има краткотрайни летни стихии. Термометрите няма да надвишават 21 градуса на 1200 м височина. Край морето ще става за плаж до обяд, след това ще вали за малко. На брега и измежду вълните от 1-2 бала оптималните температури ще са към 27 градуса. 

Утре, в последния ден на юли, времето няма да се промени значително - превалявания, гръмотевици, вероятни градушки след обяд, повече в  Западна и Централна България. 

И през първия ден от август ще има валежи, само че те ще са в следобедните часове и основно в Западна и Централна България, където още веднъж са вероятни интензивни, в обособени региони обилни превалявания. Преди обяд ще бъде най-вече слънчево. Температурите едва ще се покачат. 

Между 3 и 8 август ще доминира слънчево време. Най-топлите дни ще са в средата на месеца, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. Към края на август още веднъж ще вали повече. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР