Вълчев каза кога повече ученици ще могат да учат присъственоЖеланието

...
Вълчев каза кога повече ученици ще могат да учат присъственоЖеланието
Коментари Харесай

Ето кога децата се връщат нормално с клас

Вълчев сподели по кое време повече възпитаници ще могат да учат присъствено

Желанието ни е повече присъствено образование. Това можем да го реализираме в по-голяма степен и по-бързо, в случай че имаме повече имунизирани. Това сподели просветният министър Красимир Вълчев по време на парламентарния надзор.

„ Нашето общо предпочитание е да има по-голям брой имунизирани, само че това никога не значи, че имунизирането ще бъде направено наложително. Ако един преподавател през днешния ден няма убеденост да се имунизира, той ще може да го направи във всеки един идващ стадий ”, съобщи той.

По думите му съгласно изследване измежду работещите в просветителната система те по принцип не са срещу имунизациите, а по-скоро се въздържат да се имунизират на този стадий. „ Учителите имат позитивна настройка, демонстрират интерес и търсят научни доказателства за тяхната успеваемост, само че към момента огромна част от тях не откриват задоволително информация ”, изясни Вълчев за резултатите от анкетата на СБУ. В проучването училите са показали още, че е нужна и по-сериозна разяснителна акция от страна на РЗИ. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР