Ваксината срещу коронавируса не е опасна. Това подробно обясни главният

...
Ваксината срещу коронавируса не е опасна. Това подробно обясни главният
Коментари Харесай

Ваксината не е опасна. Въпросът е кога идва

Ваксината против ковид не е рискова. Това в детайли изясни основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев. Той назова цялостни нелепости изказванията, че осведомителното РНК ще влезе в нашата ДНК. РНК влиза в цитоплазмата на клетката, където са митохондриите. Това не е генетика, съобщи Кунчев.

Ваксината ще пристигна у нас незабавно щом бъде утвърдена от Европейската организация по медикаментите. Първи ще е медикаментът на " Пфайзер ", малко по-късно ще пристигна и този на " Модерна ". През първото тримесечие на 2021 година би трябвало да дойдат и останалите видове ваксини.

За " Пфайзер " европейското позволение се чака на 27 декември, а за " Модерна " - при започване на идната година. Първата ваксина се съхранява при температура минус 70 градуса и страната към този момент обезпечи хладилници за над 100 000 дози. Медикаментът на  " Модерна " се пази при минус 20 градуса и за него не са нужни специфични хладилници.

„ Имаме подготвеност да ги посрещнем дето се споделя и на следващия ден ”, сподели още Кунчев. " Каквото желае обществото, това ще му се случи. Ако желаеме да си върнем естествения живот, би трябвало да достигнем до 60-70 % имунизация на обществото ”, заключи Кунчев. И съобщи: " Разбира се, че ще имунизирам. Дано по-скоро имам тази опция. ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР