Ваксината срещу COVID-19 на Пфайзер/Бионтех осигурява 90% защита от индийския

...
Ваксината срещу COVID-19 на Пфайзер/Бионтех осигурява 90% защита от индийския
Коментари Харесай

Оптимизъм! Ваксината на Пфайзер/Бионтех е 90% ефективна срещу индийския вариант

Ваксината против COVID-19 на " Пфайзер/Бионтех " обезпечава 90% отбрана от индийския вид на вируса, съобщи Ройтерс, като цитира изявление на представител на компанията, заяви Българска телеграфна агенция.

Индийският вид Делта в този момент господства в целия свят, разгласи Световната здравна организация.

" Данните, които получихме от лабораторни проучвания, в това число и от региони, където индийският вид Делта измести английския, демонстрират, че нашата ваксина е доста ефикасна, към 90%, за предотвратяване от болестта ", съобщи Алон Рапапорт, който е медицински шеф на израелското посланичество на " Пфайзер/Бионтех ". Той приказва пред Военното радио.

От централата на компанията към този момент не дават повече данни за изследването.

В Израел, който е измежду най-напредналите в света с имунизацията против COVID-19, към момента липсват задоволително данни за успеваемостта на препарата на " Пфайзер/Бионтех " против разновидността Делта. Това съобщи Шарон Алрой-Прейс, която е отпред на Службата за запазване на публичното здраве към Министерството на здравеопазването. Здравните управляващи събират нужната информация.

В Израел са открити към 200 случая на индийския вид на новия ковид.

С препарата на " Пфайзер/Бионтех " са имунизирани над 50% от 9,3-милионното население на страната.

Анализ на Националната здравна работа на Англия сподели, че имунизациите на " Пфайзер/Бионтех " и на " АстраЗенека " дават над 90% отбрана против настаняване в болница на инфектирани с индийския вид Делта на новия ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР