Ваканционно селище Албена навърши 50 години. Официално датата, на която

...
Ваканционно селище Албена навърши 50 години. Официално датата, на която
Коментари Харесай

Албена отбеляза 50 години с незабравим празничен уикенд

Ваканционно населено място Албена навърши 50 години. Официално датата, на която се отбелязва празничното събитие е 24 август. Целият минал уикенд беше изпълнен с изненади и позитивни страсти за всички посетители на комплекса.

Тържествата започнаха с формалното разкриване на най-голямата мултифункционална конферентна зала в региона – „ Перуника Хол Албена “. Лентата беше прерязана от министър-председателя Бойко Борисов и от ръководителя на борда на шефовете на „ Албена “ АД Радосвет Радев, които не пропуснаха да поднесат приветствието си към всички присъстващи:

„ Албена е образец за сполучлива приватизация. Всяка приватизация е сполучлива, когато има хора, стоящи зад нея “ съобщи министър председателят в своето обращение.

„ Албена е доста повече от чист плаж със наследник байрак, хубава природа и 30тина хотела – Албена е парченце от всеки от хората, работили към този момент 50 години, с цел да я изградят “ показа прочувствено Радосвет Радев.

Гости на събитието в Албена бяха и министър Красимир Каракачанов, министър Владислав Горанов, кметът на Варна Иван Портних и други политически и публични фигури.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР