Вакантни места за привличане на млади таланти обяви варненският плувен

...
Вакантни места за привличане на млади таланти обяви варненският плувен
Коментари Харесай

Вакантни места за млади таланти обяви ПСК „Черно море“

Вакантни места за привличане на млади гении разгласи варненският плувен клуб ПСК - „ Черно море “, научи Moreto.net. По традиция ползата към комплексния първенец на България, чийто играч е най-бързият българин във водата Александър Николов, участник на олимпиадата в Бразилия, постоянно е голям. Така е и това лято.

Ако и вие имате предпочитание детето ви да попива скъпи познания и умения от най-хубавите треньори в родното плуване, може да се свържете с тях посредством уеб страницата www.swimming.bg.

Тренировките се организират на басейните на Плувен комплекс „ Приморски “ във Варна. Свободни места са оповестени във всички възрастови групи.

Треньорите на клуба чакат както най-малките запалянковци /между 6 и 7 години/, по този начин и всички по – огромни гении, които към този момент имат опит в басейна и са подготвени да се причислят към групите за напреднали, с цел да усъвършенстват уменията си.

„ Вярваме, че плуването е не просто един от най-древните спортове, само че и типът интензивност, който усъвършенства цялостното физическо положение на децата, възпитава и дисциплинира. Знаем, че часовете в басейна се отплащат неведнъж и основават мощни, стимулирани и здрави млади персони “, разясняват от клубното управление на ПСК „ Черно море “.

През цялото лято на 2019 година клубът ще приема деца във всички възрастови групи. Всяко от тях може да се причисли към групата си за първа пробна подготовка и да реши дали желае да стане част от комплексния първенец на България.

Повече информация за записването и разпределението на групите може да бъде получена при изпращане на питане в формалната фейсбук страница на клуба, където екипът и старши треньорът Никола Петров дават отговор персонално на всеки, изявил предпочитание да запише детето си в ПСК „ Черно Море “. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР