„Важното за БСП е, че получават неочакван шанс да подобрят

...
„Важното за БСП е, че получават неочакван шанс да подобрят
Коментари Харесай

Проф. Росен Стоянов: БСП има ключова роля, без нея не се получава

„ Важното за Българска социалистическа партия е, че получават непредвиден късмет да подобрят обществения си късмет. Единствено те имат вид да извлекат позитив от поддръжка към очертаващото се правителство”. Това съобщи в студиото на NOVA политологът Любомир Стефанов.

„ Българска социалистическа партия има основна роля, тъй като без техните гласове математиката не се получава”, добави проф. Росен Стоянов.

„ Г-жа Нинова приказва за цели и правила в обществената политика, тъй като това е в неин интерес. Тя ще може да „ продаде” това на личните си гласоподаватели като успех”, сподели още Стефанов.

„ Всичко останали евентуални сътрудници на „ Има подобен народ” също няма да получат министерски кресла. От Има Такъв Народ бяха безапелационни, че единствено те ще образуват кабинета. Преговорите по-скоро търсят профил на министрите, зад който всички ще се обединят”, добави политологът.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР