“Важно е за обществото компаниите да правят социално отговорен бизнес.

...
“Важно е за обществото компаниите да правят социално отговорен бизнес.
Коментари Харесай

Теленор създава кампании, които приобщават всички за по-добро “утре”

“Важно е за обществото фирмите да вършат обществено виновен бизнес. Важно е и за чиновниците на всяка компания да бъдат подкрепени и да им се дава опция да вършат положително. Това е реалност за Теленор ”, споделя Вилиана и добавя, че голяма част от самодейностите на оператора са в действителност хрумвания на самите чиновници. Това е един от методите да се основава възприятие на единение и ангажираност в компанията.
На въпроса, каква е тактиката на Теленор по отношение на обществената отговорност, Вилиана твърдо декларира, че тя е насочена към подобряването на цифровия живот.
 Търговският шеф на “Теленор България ”: Основната ни цел е да предоставяме мощно потребителско преживяване Търговският шеф на “Теленор България ”: Основната ни цел е да предоставяме мощно потребителско преживяване
Заради COVID-19, в кратковременен проект би трябвало да развием още цифровите ни благоприятни условия, с цел да обслужваме още по-добре клиентите си. А те...
А по какъв начин Теленор вършат това на процедура? През многото стратегии и начинания, които затварят кръга от членовете на самия екип до крайния консуматор, който да почерпи от ресурсите на оператора, които той предлага, с цел да направи живота на всички към нас най-малко една концепция по-сигурен и спокоен
Именно част от тази линия е и акцията “Дигитални скаути ”, която се организира предишния месец.  Тя е част от по-голямата стратегия Safer Internet и съумя да притегли вниманието на над 17 000 деца, които се потопиха в света на безвредния интернет.
“Digital Scouts е част от програмата Safer Internet на Теленор, стартирала преди 14 години, която продължаваме да обогатяваме всяка година с нови детайли. Например при започване на годината организирахме акция срещу издевателството онлайн - #БезХейт в YouTube, Instagram и TikTok, която беше подкрепена от някои от най-влиятелните лица за подрастващите. Целта ни беше да обърнем внимание на издевателството онлайн ”, споделя Вилиана Станева.
През 2019 година самодейността Digital Scouts минава в цифровото пространство под формата на игра-състезание. Тази година обаче, поради ограниченията към ковид играта напълно се трансформира в особено цифрово приложение, което с 12 въпроса даде опция на децата да се забавляват, само че и да научат доста за цифровия свят, в който изкарват толкоз доста време.
“За нас 17 000 български деца да научат повече за своята онлайн отбрана и права е голям триумф и придава смисъл на работата ни, тъй като една от водещите ни цели в Теленор е да бъдем част от своята общественост, освен с първокласни артикули и услуги, само че и защитавайки, образовайки я, както и създавайки благоприятни условия ”, с наслада показа Вилиана.
 Теленор показа опита от програмата си Open Mind в онлайн работилница за бизнеса Теленор показа опита от програмата си Open Mind в онлайн работилница за бизнеса
Теленор провежда онлайн работилница за професионалното развиване на хора с увреждания. Събитието под надпис “Шанс за хората с р...
Приложението съумява да притегли и най-засегнатите от казуса групи - тези под 10 години и сред 11-17 годишна възраст, общо над 11 000 деца, а тематиките, които са наранени варират в диапазона от медийна просветеност до онлайн тормоз сред връстници и дали знаят по какъв начин вярно да реагират на разнообразни рискови обстановки, онлайн.
Приложението бързо става първо и в магазините на Apple и Android и става най-играната игра за деня на играта.
През идната година играта ще има своето развиване, само че по какъв начин тъкмо ще наподобява то, остава загадка към този момент и Вилиана споделя единствено, че “то ще е още по завладяващо и ще провокира любознанието на младежите ”.
Safer Internet съумява да осъществя още и 20 урока за онлайн сигурност. “Разработени взаимно с Националния център за безвреден интернет, видеата дават информация за заплахите онлайн, както и за методите да се предпазим от тях, като те към този момент са налични на уебстраницата, която разработихме особено за тази стратегия – ”, споделя информационният специалист. Те са ориентирани към младежи, само че от тях могат да се възползват и родители, с цел да могат още по-добре да схванат света, в който децата им прекарват толкоз доста свободно време.
Digital Scouts следва образеца на още една сполучлива акция на Теленор, която се развива с всяка последваща година, с цел да дава добавена стойност на участниците в нея и да им оказва помощ да се развиват професионално. Става дума за Open Mind - стратегия за кариерно развиване и обществена интеграция на хората с увреждания, която Теленор развива от доста години.
 Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври
  Играта „ Дигитални скаути “ на Теленор ще образова деца и родители за онлайн заплахите на 17 октомври София, 9 окто...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР