Важно е новата лаборатория в индустриална зона Загоре да бъде

...
Важно е новата лаборатория в индустриална зона Загоре да бъде
Коментари Харесай

Шоселов: Чужди лектори за младите ни кадри

Важно е новата лаборатория в индустриална зона " Загоре " да бъде акредитирана от просветителното министерство, тъй като това ще даде неповторими благоприятни условия за развиването на нововъведенията в Стара Загора. Тук към този момент имаме една от най-модерните лаборатории. Затова апелирам ръководещите да ни дадат точна и ясна визия за развиването на бизнеса, което ще ни накара да продължим да влагаме. Защото всички към този момент знаят, че новата икономическа рецесия е в ход, само че това не трябва да ни тормози, в случай че ние имаме добра прогноза и стабилно развиване на бизнеса. 

Това разяснява шефът на КРИБ Стара Загора Стефан Шоселов по време на форума на в. " Стандарт " в района. 

Той изясни, че българския бизнес сега има потребност както от фрагменти, по този начин и от положителни учители в областта на професионалното обучение. Шоселов предложи от чужбина по-често да идват лектори и експерти, които да образоват фрагментите ни. 

Стефан Шоселов се обърна и към медиите с молба да извърнат внимание на неприятния образец в бизнеса, с цел да може той да отива там където законът споделя, че би трябвало да бъде. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР