Важно е МВР по-активно да подкрепи усилията на всички -

...
Важно е МВР по-активно да подкрепи усилията на всички -
Коментари Харесай

Ще се справи ли държавата с джигитите на пътя и нарушенията с мощните им коли?

Важно е Министерство на вътрешните работи по-активно да поддържа напъните на всички - да има повече мобилни и стационарни камери. Както има ограничения против футболното безчинство, трябват незабавни ограничения за хулиганството по пътищата - рисковите водачи да са на доклад, съобщи в " Здравей, България " по Нова тв Тенчо Тенев, някогашен началник на КАТ-София.

Защо предизвикалият злополуката с Ферарио Спасов е останал незабележим за полицията, а всички в Лясковец го знаят кой е и какво прави, какви нарушавания има - бутнал е дирек с колата си в центъра на Лясковец и никой не е реагирал.

На този стадий смъртността по пътищата не може да се понижи единствено с рестрикции и наказания. Откакто е въведено наказването конфискация на коли при приложимост на алкохол са починали 26 индивида, като прибавим и конфискуваните коли - значи глобите не работят, добави Йонко Иванов от Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка. Според него в случай че политиците желаят да създадат нещо, то след 10 година може да се получи.

Трябва да влияем на новото потомство, което в този момент е на по 5 година, и на родителите. Пътят е дълъг и всички би трябвало да го извървим дружно. Това е обществена политика - родителите да възпитават децата си за заплахите на пътя и че може да отнемеш нечий живот. Нямаме ролята на фамилията и на учителите, няма политика за сходно образование. 

Всички извършители са със скъпи и мощни коли - да се създадат инспекции от кое място даден извършител има пари за такава кола.

Трябва нова пътната политика - на пътя, където почина Ферарио Спасов трябваше да има мантинели, да се оправят шахтите по улиците и булевардите - капаците им в никакъв случай не са на равнището на пътя, постоянно са или по-ниско, или по-вискоко. това е доста рисково, изясни Йонко Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР