Важно е България и Румъния да влязат заедно в Шенген

...
Важно е България и Румъния да влязат заедно в Шенген
Коментари Харесай

Евродепутати: София и Букурещ трябва да влязат заедно в Шенген до края на годината

Важно е България и Румъния да влязат дружно в Шенген до края на тази година. Евродепутати от двете страни се сплотиха към това мнение на конгрес в Русе.
Прочетете още
Илхан Кючюк и Влад Ботош провеждат сходна среща и в Гюргево, с цел да активизират в оптималната степен институции, бизнес и другите общности да работят дружно в тази посока.

" Ние се намираме в географската външна страна на Европейския съюз. Абсолютно е неотложно да бъдат подхванати дейности, които да създадат по този начин, че двете страни да влязат дружно в Шенген. Това ще има голяма помощ за бизнеса, ще има голяма помощ за жителите ", съобщи Илхан Кючюк, евродепутат от " Обнови Европа ", Движение за права и свободи.

" Минавайки границата на път за тази среща видях голямата опашка от камиони. Това са пари, време. Румъния и България не заслужават това, тъй като ние сме горди членове на Европейски Съюз от 16 години. Изпълнили сме всички механически критерии от 11 години. Мястото и на двете страни е в Шенген ", добави Влад Ботош, евродепутат от " Обнови Европа " / Съюз " Спаси Румъния ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР