Важни новини за „Левски“ дойдоха след вчерашното заседание на Управителния

...
Важни новини за „Левски“ дойдоха след вчерашното заседание на Управителния
Коментари Харесай

Баждеков взема властта в Левски

Важни вести за „ Левски “ пристигнаха след вчерашното съвещание на Управителния и Надзорния съвет на клуба. След сбирката стана ясно, че Константин Баждеков ще наследи Павел Колев като изпълнителен шеф и още веднъж ще работи в тандем с Наско Сираков. Досега Баждеков, който бе финансов шеф при предходния си престой на „ Герена “, беше член на Управителния съвет.

На съвещанието бе взето решение да се организира Общо заседание на всички акционери, което ще стане на 31 август от 11 часа.

Тогава ще бъдат направени и промени в устава, касаещи възможна промяна на името на клуба.

„ Константин Баждеков е най-подготвен, разяснява Павел Колев. - Поел съм ангажимент и към клуба, и към Наско Сираков да оказвам помощ до Общото заседание. Ще изпълним равномерен преход. Цветът на екипите, наименованието на клуба и стадионът няма да могат да бъдат променяни, в случай че 9/10 от акционерите не са съгласни ".

Колев приказва и по финансовата обстановка в клуба, като бе оптимист, че най-лошото към този момент е имало и е спокоен за бъдещето. „ За първи път от година и половина можем да се обърнем умерено обратно и да кажем, че сме обслужили безспорни всички съглашения с всички наши някогашни футоблисти, с цел да погасим отговорностите си към тях. "Левски " може да гледа напред, да се чака завършване на по-широкото ни съдействие с "Палмсбет " и надлежно да се гради. Голяма част от заплатите на актуалните футболисти са изплатени. Все още има дребни суми, които би трябвало да се изчистят, само че никога не е това, което беше.

Нямаме спънка да стартираме шампионата.

Имаме задоволителен брой професионални футболисти. За мен най-важното нещо е, че "Левски " към момента го има. Това е същинско знамение. Най-лошото нещо е зад тила ни ", увери Колев.

Малко по-късно от клуба осведомиха, че Борислав и Радослав Цоневи са траяли договорите си за още една година. Двамата са измежду главните играчи на отбора, като до този миг Боби има общо 52 мача и 11 гола, а Ради 63 мача и 5 гола за първия отбор. От клуба благодариха на Цоневи, че не са избягали и им пожелаха триумф.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР