Вагнер е мъртва. И Путин я уби. Това разкриха четирима

...
Вагнер е мъртва. И Путин я уби. Това разкриха четирима
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Вагнер е мъртва. И Путин я уби

" Вагнер " е мъртва. И Путин я умъртви. Това разкриха четирима източници с близки връзки във " Вагнер " и Кремъл. Украинците също не се оправиха зле - 22 000 " вагнеровци " от 78 000 са починали от началото на войната до момента.

" Зърнената договорка " също е в историята - Русия и Украйна оповестиха, че ще считат за противников всички кораби, които плават към и влизат в черноморските пристанища на другата страна.

Висшият правосъден съвет заплашва влизането ни в Шенген, обяви Христо Иванов. Причината - към този момент втора седмица Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет отхвърля да назначи определената за адхок прокурор по сигнал срещу Борислав Сарафов, който сега извършва функционалностите на обвинител номер едно - арбитър Даниела Талева.

Спомняте ли си младежите, които бяха бити зад колоните на Министерски съвет по време на митингите през лятото на 2020 година? Всъщност те се правили на  " света вода " и на жертви, с цел да получат пари. Ако не вярвате, питайте полицията.

Сериозен спор се завихри сред Стокхолм и Багдад. Защо се стигна до това Ирак да гони шведския дипломат - може да прочетете в долния линк.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР