В зодиака може да открием много причини за поведението, характера

...
В зодиака може да открием много причини за поведението, характера
Коментари Харесай

Най-експлозивните двойки в зодиака

В зодиака може да открием доста аргументи за държанието, характера и особеностите на всеки един от нас. Влиянието на звездите върху нашата характерност се простират доста надалеч. Това включва от ежедневните ни рутини до нашите най-дълбоки и тъмни страхове. Всеки неповторим профил на зодиака приказва за друга персона и метод на живот. Когато тези профили се комбинират, това може да бъде магическо или разбъркано.

Като ни въздействат самостоятелно, звездите дефинират по какъв начин се отнасяме към другите. Те могат да виждат токсични взаимоотношения от светлинни години. Но те могат да видят кои двойки са най-подходящи един за различен.

По-специално четири зодиакални двойки основават изключително избухливи връзки. Вижте и кои са тези комбинации в зодиака:

Телец и Риби

На пръв взор Телец и Риби може да не наподобяват съвместими. Телецът е прочут като твърдоглав, до момента в който Рибите са извънредно прочувствени. Но на най-дълбоките, най-подсъзнателни равнища, тази двойка не може да бъде по-съвършена.

Телецът е извънредно деликатен към околната си среда, която включва, както физическите места, по този начин и хората в тях. Това носи на прочувствените Риби възприятие за сигурност. Постоянната и надеждна природа на Телец понижава присъщата тревога и потиснатост на Рибите.

Освен това на знаците служат като скъпи уроци и за двамата. Рибите омекотяват вироглавия Телец, до момента в който той подхранва невъзмутимите Риби. Приятната, сантиментална природа на Рибите им оказва помощ да устоят на разочароващите пристъпи на непримиримост на Телец. А всеобхватното отношение на Телец успокоява несигурните Риби.

И Телец, и Риби желаят да обичат да бъдат обичани в основата си. Това партньорство им разрешава да раздадат (и да получат) обичта, за която толкоз мощно жадуват.

Овен и Стрелец

В зодиака няма доста по-експлозивни от тези два огнени знака – Овен и Стрелец. Подобно на своя ръководещ детайл, тези човеци могат да бъдат топли и очарователни. Но те могат и да изгорят всеки мост, по който минат.

Но дружно, техните двойни пламъци стабилизират и поддържат другия. Докато Овенът е податлив към пристъпи на непокорна пристрастеност, Стрелецът може да пренасочи вниманието си. Той въодушевява Овена не просто да печели, само че да го прави вярно. И когато Стрелецът стане прекомерно огромен черноглед, Овенът е първият, който им споделя.

Тази огнена двойка сигурно е неудържимо дуо. Ако се насочат към това, евентуално ще го реализиран. И въпреки всичко, в случай че не и открита връзка, рискуват да стартират да се конкурират между тях. Когато това се случи, двамата могат да влязат в интензивна патова обстановка.

Въпреки това, когато температурите са по-умерени, е мъчно да се откри по-допълваща се двойка. Топлината, провокирана от връзката им, е осезаема даже за външни лица.

Лъв и Скорпион

На хартия нищо за Лъв и Скорпион не би трябвало да работи. Първият е огнен знак, вторият – воден знак. Но когато всички условия са подобаващи, техните противоположни детайли се трансформират в търкалящо, буйно шупване.

И двата знака изискват почитание – въпреки и при Скорпион да е малко по-тихо. Скорпионът има остър нюх към другите. Тези хора са мощно проницателни за обществената динамичност и потоците на власт. Това им дава ясна визия за това какъв брой безочлив, само че и самоуверен може да бъде Лъвът. Способността на Скорпиона да притегля вниманието безшумно интригува и въодушевява крещящия Лъв.

Въпреки студената си осанка, Скорпионите са необикновено сантиментални и неуверени. Естествената харизма и любов на Лъв топлят хладния и отдалечен Скорпион. Плюс това, Скорпионът избира да работи зад кулисите. Те на драго сърце ще правят отстъпка централната част на яркия Лъв, който с наслада ще одобри. Лъв и Скорпион могат да се борят да се видят очи в очи в най-лошите си дни. Но в най-хубавите си, те са

Дева и Козирог

Говорейки за мощни двойки – в случай че желаете да свършите всичко, попитайте Дева и Козирог. Тези прагматични, работливи хора демонстрират най-хубавото един в различен.

И Девата, и Козирогът са добре известни със своята интензивна работна нравственос. Тази двойка се корени във взаимното почитание за решение на проблеми, слагане на цели и персонална отговорност. Всъщност дуото постоянно може да бъде усърдно към грешките и ще пропуснат признаци на прегаряне.

Но като цяло двойката работи добре дружно. Козирогът е натурален водач, а Девата е натурален посредник. Когато Козирогът се забие, Девата може да разплете възлите и да разкрие пътека напред. Макар че това може да нарани егото на Козирога за секунда, за тези реалисти е елементарно да видят, че задачата оправдава средствата.

Този дует работи като щафетен тим, като набира скорост и се връща назад, където е належащо. В последна сметка това води и двамата до финалната линия по-бързо.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР