В Зимбабве, разположен в Южна Африка, редовно се съобщава за

...
В Зимбабве, разположен в Южна Африка, редовно се съобщава за
Коментари Харесай

Гоблини убиват хора и добитък в Зимбабве

В Зимбабве, ситуиран в Южна Африка, постоянно се оповестява за набези от свръхестествени хора. Тук, те се назовават ​​с една дума – гоблини, без значение дали е полтъргайст, наложено проклинание или магия.В множеството случаи тези гоблини са просто фикция на суеверните селяни. Например, един път имало слух за неочаквана и необяснима бременност на жителка от едно селото, само че по-късно, самото момиче признава, че е забременяла с детето по нормалния метод.

 Земеделски производители в Зимбабве
Земеделски производители в Зимбабве Понякога обаче има случаи, които са в действителност сложни за пояснение с логичен способи.В дребното село Зигавени, област Сигола, от предходната есен са почнали странни набези върху добитъка. Някой убивал крави и кози, само че селяните не можели да познаят какъв е хищника, въпреки да изглеждало, че познават всички локални животни.Когато две мъртви момчета били открити наоколо до селото и било невероятно да се дефинира повода за тяхната гибел, селяните отишли при локалния вълшебник. Той обвинил гоблините за това, което се случва, естествено, и провел гала по “изгнание на гоблините ”.За известно време имало мъртвило, а тайнственият див звяр не се появявал. Но, внезапно всичко почнало още веднъж. Той постоянно атакувал през нощта и работил доста безшумно. Един от членовете на общността споделя: “Всяка заран се разсънваме и виждаме, че едно от нашите животни е мъртво. Първо си помислихме, че това е направено от един човек и взехме решение да пазим животните си на смени. Но всичко беше безшумно, не видяхме никого, а на сутринта намерихме друга мъртва крава. Миналата година, след гибелта на децата се организира гала, която трябваше да ни избави от гоблините, само че в този момент се върнаха и още веднъж “работят ” в цялостна мощ. ”

 2 - Гоблини убиват хора и добитък в Зимбабве
Старейшината на селото – Мехлули Ндлову, също се оплаква на публицистите:
“От началото на офанзивите загубихме 30 от нашите крави. Сега търсим разнообразни способи за справяне с тези същества, в това число религиозна или локална обичайната магия. Възможно е гоблини да ни нападат и може би някой употребява специфичен талисман. Чух недоволства, че таласъмите освен убиват хора и добитък, само че и унищожават културите. Сега се пробвам да намеря по-мощен шаман. ”Съобщава се, че всяко семейство от селото е готово да жертва персоналните си спестявания за шаман, с цел да спре треперенето от боязън вкъщи или страха да се излезе на открито, с появяването на мрака.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР