В заведение на плажа клиент заплати такса от 6 лева,

...
В заведение на плажа клиент заплати такса от 6 лева,
Коментари Харесай

Татко Барба - 6 лв., но пък плажът е безплатен

В заведение на плажа клиент заплати такса от 6 лв., с цел да се храни седнал.

„ Разбрахме, че би трябвало да платим таксата сега, в който ни донесоха сметката. Преди това не бяхме предизвестени. Табелите с информация за това не бяха сложени на забележими места ”, описа Християн Георгиев -  клиент на заведението, който алармира за случая в обществените мрежи.

Той е безапелационен, че преди такава такса на е била събирана. „ С оглед на всичко, което направиха тази година страната и бизнесите, сходно нещо не е обикновено ”, сподели Георгиев.

„ В тази сфера на бизнеса сме от 10 години. Вече трета поредна година сме на плаж „ Нестинарка ”. Най-важното за нас в бизнеса е коректността към клиентите. Когато клиент получава някаква услуга, той би трябвало да е осведомен с нея. Затова сме разположили на забележими места табели за цената на барбароните ”, съобщи притежателят на заведението Диян Тунджев.

Според него личният състав предизвестява всеки за цената на барбароните.

„ Всеки бизнес се подчинява на някакви финансови правила. Ако някой няма опция да заплати тези барбарони, ние му предлагаме да бъде настанен на другите места в заведението, за които не се заплаща нищо ”, сподели още Тунджев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР