В Замбия разгневена съпруга е кастрирала мъжа си, защото той

...
В Замбия разгневена съпруга е кастрирала мъжа си, защото той
Коментари Харесай

Разярена жена отхапа пениса на съпруга си, причината е шокираща

В Замбия ядосана брачна половинка е кастрирала мъжа си, тъй като той е отказал да изгони плъх от стаята й, оповестява "Дейли Стар ". Двамата в последно време живеели в обособени стаи в дома си.

Жителка на централната провинция Копърбелт Мукуба Мусонда се е прибрала пияна и разкрила в спалнята си неприятна изненада - гризач, който не желал да си тръгне самичък.

Съпругът Ейбръхъм отказал да извърши молбата на жена си да изгони плъха. След това избухва спор сред двамата и както Мукупа е декларирала пред полицията в град Китве, тя е захапала пениса на брачна половинка си и го е откъснала в яростта си.

Пострадалият е откаран в болница, където лекарите се грижат за него. Инцидентът е доказан от заместник-комисаря на полицията Ботуел Намусва.

Плъховете са проблем в Китве и неотдавна се е появило видео с гризачите, които се движат към болничното заведение, където се лекува Ейбръхъм.

Кадрите са споделени в мрежата, което е провокирало отговор от здравния министър доктор Читалу Чилуфя. Той е декларирал, че колкото и остаряла да е болничното заведение, е неприемливо управлението да позволява плъхове в отделенията за пациенти, изключително след приемане на поддръжка от държавното управление. "

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР