В Япония се стигна до бой заради недостиг на медицински

...
В Япония се стигна до бой заради недостиг на медицински
Коментари Харесай

Бой и паника в Япония заради липса на медицински маски

В Япония се стигна до пердах поради дефицит на медицински маски и суматоха, подбудена от ковид , оповестява " Спутник ".

Няколко души са се сбили за дефицитната стока в Йокохама.

Азиатската страна се бори против разпространяването на болестта, която слага под въпрос провеждането на Олимпийските игри в Токио тази година.

Търсенето на маски се е нараснало неведнъж в цялата страна след разпространяването на ковид. В магазините и аптеките в Йокохама всички артикули за самостоятелна отбрана се разпродават за броени минути. По тази причина неналичието на маски изостря още повече публичното напрежение до степен, в която се е стигнало до всеобщо сборичкване.

#拡散お願いします

詳しい詳細は全然分からないけど、
とあるマツキヨ?にマスクが少数
入荷されたらしくて、最後の数点を
巡って取り合いになり、殴ったりと
喧嘩に発展してる状況らしいです
Появиха се и спекулации, че в багра са взели участие двама китайски жители, които са се опитвали да се снабдят с маски от Япония, с цел да ги препродадат в Китай на доста по-високи цени.

Припомняме, круизният транспортен съд " Даймънд принсес " беше блокиран в продължение на дни на пристанището в Йокохама, откакто се оказа, че на борда няколко души са инфектирани с ковид.

До момента в Япония са регистрирани над 200 случая на инфектирани с Covid-2019, като към този момент има и четири жертви.

Пациентка от Осака беше приета за първия случай на човек, който се е заразил наново с вируса , откакто е била изписана от болничното заведение след цялостно възобновяване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР