В Ямбол новогодишният празникът започна в 23:00 часа, когато обичаната

...
В Ямбол новогодишният празникът започна в 23:00 часа, когато обичаната
Коментари Харесай

Ямбол посрещна Нова година със заря и концерт на Силвия Кацарова и Тони Дачева

В Ямбол новогодишният празникът стартира в 23:00 часа, когато обичаната от генерации българи певица Силвия Кацарова се качи на сцената.

Тя извърши за ямболската аудитория едни от най-големите си шлагери.

Минути преди среднощ кметът на Ямбол Валентин Ревански се обърна с одобрение към хората.

“Скъпи ямболлии, желая от сърце да ви благодаря за всичко, което направихме дружно през миналите три години. Всичко реализирано би било невероятно без вашата непрекъсната поддръжка, без вашето доверие и директно присъединяване в развиването на нашия град. Благодаря ви за труда, който сте положили за богатството на Ямбол!

Само с общи старания ще успеем да създадем Ямбол още по-уютен дом за нас и за нашите деца, по тази причина влагаме доста усеща във всички планове, които осъществяваме и в това, което вършим.

Надявам, че най-малко ненапълно сме съумели да оправдаем вашите упования и доверие. Имаме още доста работа и в случай че вие прецените, ще продължим дружно и отсега нататък “.

Валентин Ревански пожела на всички здраве, наслада и уют в дома. „ Да посрещнем Новата 2023 година с религия в нашите общи сили, с обич към града и хората до нас! “, добави още той.

По традиция тъкмо в 00:00 часа започнаха Химна на Република България и празнични илюминации, които придадоха на украсения Ямбол още по-тържествен тип.

След това на сцената се качи любимката на ямболската аудитория – певицата Тони Дачева, която изпя доста авторски и национални песни. Празникът приключи с всеобщо хоро.

Още фотоси може да видите в формалната фейсбук страница на Община Ямбол: 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР