В условията на поредица от изключително трудни кризисни години за

...
В условията на поредица от изключително трудни кризисни години за
Коментари Харесай

Министърът на туризма поздрави екскурзоводите за професионалния им празник

" В изискванията на поредност от извънредно сложни спешни години за туризма в международен мащаб и у нас, които доста тежко засегнаха работа на екскурзоводите, благодарим за напъните, които положихте и продължавате да полагате, с цел да оставяте отлични усещания и позитивен спомен за България от визитите на гостите на нашата страна ". Това се споделя в послание на служебния министър на туризма Илин Димитров към екскурзоводите и техните професионални организации във връзка с " Международния ден на екскурзовода " – 21 февруари.

 

Оценяваме значимото място на екскурзоводите в туристическата екосистема и благодарим за напъните ви да представяте изключителното естествено и културно завещание на нашата страна по най-хубавия вероятен метод, че споделяте знанията си и изразявате пристрастеността си в работата си. Надяваме се, че още веднъж ще бъдете усмихнатото и приветливо лице на българския туризъм тази година и тя ще ви донесе повече пътешественици, искащи да открият България посредством вас. Вашата работа като посланици на дестинация България и напъните ви са високо ценени, показва министърът на туризма, представен от Българска телеграфна агенция.

 

Развитието на туристическия бранш в България, задържането на нашите обичайни посетители и привличането на нови е задача на всички заинтригувани страни. Аз и моят екип показваме поддръжка и предпочитание да продължим да работим взаимно в условия на деен разговор с професионалните организации на екскурзоводите, написа Илин Димитров.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР