В Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) беше открита

...
В Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) беше открита
Коментари Харесай

В УАСГ откриха нова лаборатория за изпитания на пътища

В Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) беше открита нова лаборатория за тествания, свързани с проектирането, строителството и поддържането на пътища.

 © БГНЕС
Необходимостта от построяването на инфраструктурата допуска и потребност от готови фрагменти, сподели транспортният министър Росен Желязков, който откри лабораторията. Според него през идващите години развиването на инфраструктурата ще бъде главен приоритет и ще се търсят добре готови и професионално подготвени фрагменти, за които има огромен недостиг.
Росен Желязков, министър на превоза и осведомителните технология: Професията, обвързвана със строителство на пътна, железопътна инфраструктура, която ще обезпечава свързаността, ще бъде огромното предизвикателство и огромното преимущество през идващите години. Затова използвайте всички благоприятни условия, които университетът ви дава - с лабораторията, с научно приложните практики, които имате, тъй като вие ще бъдете търсения материал за промишлеността и това е видно от желанията и проектите, които имаме за идващите десетилетия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР