В УМБАЛ Софиямед“ функционира последно поколение ехографска система за ултразвуковата

...
В УМБАЛ Софиямед“ функционира последно поколение ехографска система за ултразвуковата
Коментари Харесай

Софиямед“ с последно поколение ехографска система за диагностика на урологични заболявания


В УМБАЛ „ Софиямед “ действа последно потомство ехографска система за ултразвуковата диагностика и осъществяване на инвазивни процедури в региона на урологичните болести, оповестиха от лечебното заведение. Тя се употребява от експертите по урология и е най-новият и премиум клас уред на една от водещите компании за здравно съоръжение в света - Mindray Medical Inc., показани извънредно на българския пазар от компания “Инфинита ” ООД.

„ Новата инсталация ни дава извънредно доста благоприятни условия за осъществяване на диагностични операции посредством достъп през тазовото дъно, за разлика от общоприетите ехографски системи. Това доста понижава риска от затруднения да вземем за пример от инфекции. Системата предлага надзор на достъпа, улеснение и експедитивност за експерта при осъществяване на диагностичните и инвазивни процедури под ехографски надзор, с помощта на множеството „ екстри “, с които разполага “, разяснява проф. доктор Калоян Давидов, д.м., шеф на Клиниката по урология в лечебното заведение.
-->


Последното потомство инсталация Resona R9  специалистите от „ Софиямед “ употребяват при инвазивната диагностика на редица болести в региона на урологията и провеждането на биопсия при бъбречни тумори, процедури по дренаж на горни пикочни пътища (хидронефроза), fusion биопсия за съществуване на рак на простатата – съвременен и благонадежден способ на диагностика, при който с помощта на специфичен програмен продукт, апаратът съчетава получените облици от ехографско и ЯМР проучване и дава на експертите най-точни данни за локализацията на туморния развой.

Ехографската система Resona R9 е основана на ZST+ технологията. За разлика от стандартните способи за приемане на ехографски облик ZST+ е основана на извличане на облик посредством по едно и също време сканиране на няколко огромни зони от сканирания обект. Това усъвършенства качеството на изображението и форсира времето за приемане на облик с над 10 пъти. Апаратът предлага редица изгоди, които оказват помощ доста на експертите в болничното заведение да подсигуряват извънредно надеждна и прецизна диагностика на пациентите.

Resona R9 разполага с iFusion (Фюжън) програмен продукт с Fusion RESP - новаторската и извънредна технология за отплата на разстройствата в проучването, породени от дишането на пациента.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР