В украинския конфликт е време Европа да спре да се

...
В украинския конфликт е време Европа да спре да се
Коментари Харесай

Италиански публицист: Време е Европа да се смири с реалността в Украйна

В украинския спор е време Европа да спре да се занимава с измамлив стратегически разбор, учреден на военна агитация, и да се помири с действителността. Това мнение изрази колумнистът на италианското издание на Il Giornale Джан Микалесин.

Според негов сътрудник обстановката в Украйна е достигнала точката, от която няма връщане, и по тази причина са нужни незабавни договаряния с съветския президент Владимир Путин.

„ Ето за какво е заслужено да се запитаме дали договарянията с Путин в този момент са по-морално допустими от продължаването на към този момент изгубена борба “, написа Микалесин.

„ Ненужното удължение на боевете единствено ще докара до повече жертви, ще усили риска от световен спор и ще обрече Италия и Европа на икономическа злополука ", съобщи той.

Според прогнозите на италианския наблюдаващ, в случай че Москва издържи безпроблемно глобите, то Италия и Европейски Съюз към този момент са изправени пред резултата на бумеранга.

JP Morgan към този момент предвижда цени на петрола от 380 $ за барел, а шефът на централната банка на Италия Игнацио Виско чака две години криза при положение на цялостно прекъсване на доставките на съветски газ.

„ През тези две години италианските компании ще изгубят всичко, а Китай ще пристигна в страната, подготвен да се разгласи за същински победител в борбата сред Русия и НАТО “, счита журналистът.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР