В украинския град Виница може да пътувате с такси безплатно,

...
В украинския град Виница може да пътувате с такси безплатно,
Коментари Харесай

Караоке такси вози пътници срещу песен

В украинския град Виница може да пътувате с такси гратис, в случай че изпеете обичаната си ария.

 Андрей Турко, водач на такси: Това е караоке такси. Пътуването ви ще бъде безусловно гратис, в случай че се съгласите да пеете.
Запознайте се с Андрей - той е водач на едно неизмеримо, караоке такси. И първото, което тук ви питат не обичайното " За къде ", а " Ще попеете ли? " Оказва се, че много хора одобряват концепцията с удоволствие. И по-късно по никакъв начин не съжаляват.
Тетяна Беретска: Давам пет звезди на това пътешестване! То беше неизмеримо, свежо, комфортно. Беше в действителност отлично.
Андрей записва осъществяванията на клиентите си, а по-късно ги качва в известна интернет платформа, анализа се, с тяхното разрешение. А концепцията е освен развлечение за клиентите, само че опция за изява на скрити гении.
Андрей Турко, водач на такси: Интересно ще ми бъде да покажа хора, които имат гений, да им дам опция за минута популярност. Когато мислиш по този метод разбираш, че можеш да дадеш подтик на творчеството им - има хора, които има скрити заложби - може би са писали стихове, или пък композират музика. Предлагам на хората опция за изява, платформа.
Колоритният Андрей е участник в голям брой шоу-програми, написа стихове и музика. Караоке таксито доста прилича на формат от американско телевизионно шоу. Андрей обаче разяснява, че той не кани известни хора и звезди, а желае да сътвори платформа, която да дава опция на млади и непопулярни имена да се изявяват, да си сътрудничат и да се развиват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР