В училищата в община Банско днес прозвуча първия учебен звънец

...
В училищата в община Банско днес прозвуча първия учебен звънец
Коментари Харесай

135 първолаци започнаха училище в община Банско

В учебните заведения в община Банско през днешния ден прозвуча първия образователен звънец и беше повдигнат националния байрак. Тържествено и с доста очаквания беше обещано началото на образователната 2021/2022 година.

Кметът на община Банско Иван Кадев и заместниците му Стойчо Баненски, Сашка Въчкова и Костадин Атанасов споделиха с учениците и преподавателите им насладата от първия образователен ден. В приветствията на общинското управление бяха изразени признателност към шефове и учители и пожелания към учениците за сполучлива образователна година.

Най-развълнувани бяха децата, които за първи път прекрачиха прага на учебните заведения. Тази година в община Банско те са 135 - в 5 паралелки в гр.Банско, и по една в гр.Добринище и в с.Места. С благопожелание от кмета Иван Кадев за ярък път в света на знанието и науката, на първокласниците бяха раздадени книжки.

Във всички образователни заведения в община Банско учениците влязоха в ремонтирани и освежени класни стаи, усъвършенствана материална база с обезпечена безвредна среда, с помощта на напъните на общинските и учебните управляващи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР