В ЦСКА вече обръщат поглед към зимната селекция. Червените“ се

...
В ЦСКА вече обръщат поглед към зимната селекция. Червените“ се
Коментари Харесай

ЦСКА с два приоритета за зимна селекция

В ЦСКА към този момент обръщат взор към зимната селекция. „ Червените “ се оглеждат за футболисти на най-малко две позиции, а с главен приоритет за столичния гранд са търсенето на ляв бек и вътрешен халф.

В момента единственият характерен ляв краен бранител на „ Армията “ е Сейни Санянг. 20-годишният гамбиец обаче е надалеч от условията за титуляр в ЦСКА и е в серия от пет следващи мача, в които не е попадал в групата на Нестор Ел Маестро. Позицията на Санянг все още е окупирана от Емануел Шакич и евентуално по този начин ще бъде до зимата.

Ел Маестро обаче желае да употребява австриеца като опция на отбранителния халф Амос Юга. За Санянг най-вероятно пък ще последва наем в Литекс или Пирин, защото заема и квота за чужденец отвън Европейския съюз.

ЦСКА разполага и с Брадли де Нойер отляво на отбраната, само че нидерландецът ще е подготвен най-рано през февруари, а след тежката контузия в коляното има безчет незнайни към формата му.

С новата си скица 4-3-1-2 ЦСКА има потребност и от стабилен брой варианти в средата на терена, където сегашният ромб формиран от Юга, Тобиас Хайнц, Марселино Кареасо и Джонатан Линдсет на процедура няма конкуренция. „ Червените “ желаят да привлекат футболист с профила на Хайнц и Кареасо – раздвижен и динамичен в нападателен проект и деятелен и нападателен в отбрана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР