В центъра на латвийската столица Рига отвори врати ресторант, който

...
В центъра на латвийската столица Рига отвори врати ресторант, който
Коментари Харесай

Слагат усмирителни ризи на клиенти в ресторант

В центъра на латвийската столица Рига отвори порти ресторант, който даже локалните объркват с болница. На вратата му виси надпис “Хоспиталис ”, всички чиновници са с униформи на медицински сестри и лекари, а вместо на естествени маси клиентите се хранят на операционни. За да привлекат вниманието наклиентите в рецесията, притежателите на ресторанта са създали дизайна на бара по този начин, че да наподобява на аптека.

Навсякъде са ситуирани банки със системи, а върху столовете има надписи: “зъболекар ”, “гинеколог ”, “уши, нос, гърло ”... Чиниите са чисто бели, с щемпел, който припомня болничен. Сметката си клиентите заплащат, като пъхат парите в бял плик с надпис: “С благодарности за лекуването ”.

За другарски събирания е отделена стая, боядисана в алено, която е кръстена “Стаята на морфина ”, а банкетната зала е тапицирана с кожа и носи името “Психиатрично поделение ”. Като бонус най-хубавите клиенти получават усмирителна риза. Тогава медицинските сестри, облечени в къси престилчици, ги хранят като дребни деца.

Клиентите, които не са удовлетворени от обслужването, се “радват ” на специфична респект. Собствениците на ресторанта са отделили помещение, което носи името “Морга ”. Там на специфични шкафчета се закачат имената на клиентите, които са се отказали да се хранят в заведението.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР