В целия свят се говори за body positivity, за приемане

...
В целия свят се говори за body positivity, за приемане
Коментари Харесай

Мания или просто БГ мода?! Устните на Дениз Йозджан ще се пръснат, конкурират тези на Тита

В целия свят се приказва за body positivity, за приемане на телата ни, каквито са, а международни звезди от ранга на Cardi B към този момент махат имплантите и приказват за постяването им като за неточност. 

Тези неща обаче остават надалеч от рамките на родината ни, а тук не престават да господства максимата " колкото по-изкуствено, толкоз по-добре ". Именно на нея очевидно е вярна дъщерята на поп-фолк певицата Лияна, Дениз Йозджан. 

Виж още: " Плюли са ми в устата и други работи ": Кати Дойнова и нейните най-разкрепостени откровения 

Кадрите са от сторито на студентката, а устните ѝ с всяка нова обява стават все по-големи и по-големи и към този момент конкурират тези на Тита.

Трябва да признаем, че тези размери и този емайл ни припомня и за друга онлайн звезда - бургаското Барби Андреа, за която пишат онлайн таблоиди от целия свят. Не имаме вяра, че Дениз цели славата на Андреа, само че пък явно е тръгнала в сходна посока. 

Виж още: Паралия с доста занимания: Генчо също с нова специалността, натрупа предколедни пачки 

Иначе Дениз е студентка в Софийския университет и по-точно в Журналистическия факултет. Какви са проектите ѝ за бъдещето, не е ясно, само че пък проектите за сегашното са известни - купони и незабравими моменти с другари из нощна София. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР