В третата седмица от премиерата си у нас Замръзналото кралство

...
В третата седмица от премиерата си у нас Замръзналото кралство
Коментари Харесай

„Замръзналото кралство 2“ мина всички рекорди у нас

В третата седмица от премиерата си у нас " Замръзналото кралство 2 " п родължава да е най-гледаният филм, сочат систематизираните данни от киносалоните. Продължавайки да е на двойното по-голямо " разстояние " от идващия филм по зрителски интерес, историята за превъзмогването на надвисналата над Арендел магия, е гледана към този момент от 156 686 фенове и има 1 568 053 лв. доходи.

На втора позиция е българският " Диви и щастливи " на режисьора Мартин Макариев . Историята на две приятелки, една от които е подлъгана да откри бързо пари за ухажор от Варна, който " избавя " болен родственик е към този момент 10 дни на екран и за това време е забелязана от 41 971 фенове и има 396 883 лв. доходи.

Трето място е за първата премиера от предишния петък - анимацията " Пазителите на Арктика ". Разказът за лисунгера Суифти, който се сблъска с морза Валрус - обладан от предпочитание да разтопи леда на полюсите и да залее земната повърхнина, е гледан от 5 854 фенове и има 51 492 лв. доходи за първите три дни у нас.

Друг български филм - " Доза благополучие " , е на четвърто място в топ 10. За петте седмици на екраните, историята, основана на автобиографията на Весела Тотева, е гледана от 79 331 фенове и има 639 244 лв. доходи.

На пето място е втората премиера от предишния уикенд - " Болка и великолепие " на режисьора Педро Алмодовар, основан по претекстове от кино лентата " Осем и половина " на Ф. Фелини от 1963 година. Филмът с Пенелопе Крус и Антонио Бандерас в основните функции е гледан от общо 6 897 фенове и има 72 731 лв. доходи от премиерния си уикенд и от " Киномания 2019 ".-->

Шеста позиция е за " Пълно ускоряване " - историята на първия състезателен модел на " Форд " " GT40 " . Съревнованието сред американската компания и италианската " Ферари " през погледа на Кен Майлс и Кен Шелби, в функциите на които са Крисчън Бейл и Мат Деймън, е гледано към този момент от 36 580 фенове и има 368 634 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Седмо място е за кино лентата на Уди Алън " Един дъждовен ден в Ню Йорк " . Случващото се в един уикенд на двама колежани - Гетсби и Ашли - първият стремящ се да избегне среща с родителите си, а втората стремяща се да се впише бързо във филмовия свят с цената на всичко, е гледано от общо 18 560 фенове и има 183 703 лв. доходи за трите седмици у нас.

Осма позиция измежду най-гледаните филми заема анимацията " Семейство Адамс ". Новите завършения на познатите герои от комиксовата анимация от 60-те години на предишния век, които този път стават съседи на нов град, изпълнен с доста естествени индивиди, към този момент са гледани от 48 473 фенове и имат 494 026 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

На девето място е сантименталната драма " Последната Коледа " . Изпълненият с песни на " Wamp ! " и на Джордж Майкъл филм, чието име е по една от тези песни, е към този момент месец на екраните у нас и за това време са го видели 19 828 фенове и има 190 185 лв. доходи.

Десето място е з а " Господарка на злото 2 " с Анджелина Джоли в основната роля, продължение на кино лентата от 2014 година. Историята за това по какъв начин Злодеида и Диавал стават положителната страна, а кралица Ингрит - злата, до момента в който Аврора и Филип възнамеряват сватбата си, е към този момент втори месец на екраните у нас и е гледана от 140 733 фенове и има 1 461 240 лв. доходи от билетите им.

Извън първите 10 са останалите две министър председатели от предишния петък. Драмата " Славни времена " за т ова по какъв начин посредством платена услуга можеш да оживиш който и да е миг от живота си е гледана от 939 фенове и има 9 216 лв. доходи. Британско-полско-украинският " Мистър Джоунс " за Гарет Джоунс, който разкрива Гладомора в Украйна през 30-те години на предишния век и който въодушевява Джордж Оруел за написването на " Фермата за животни ", е гледан от 728 фенове и има 6 262 лв. доходи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР