В това Народно събрание избирателят ни е подредил по начин,

...
В това Народно събрание избирателят ни е подредил по начин,
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Имаме програма и тя трябва да бъде успешно реализирана

В това Народно заседание гласоподавателят ни е подредил по метод, който постанова Политическа партия ГЕРБ да бъде поръчител за непоклатимост и по тази причина, че процесите в България ще вървят в посока, която да утвърждава държавността. Това сподели Даниела Дариткова – ръководител на ПГ на Политическа партия ГЕРБ, в изявление за предаването „ Още от деня “.

Ние търсим при всяко едно гласоподаване разговор и консенсус, освен на думи. И поддържаме политиката, която извършва това, което ни е събрало в това съдружно ръководство. Защото ние имаме стратегия и считам, че тя би трябвало да бъде сполучливо осъществена в полза на хората, съобщи Дариткова.

Тя акцентира, че има добра стиковка с съдружните сътрудници. „ Това, което ни сплотява, е съдружното ни съглашение. Ние го следваме и всички имаме за приоритет да доведем мандата до дъно, по тази причина тъй като би трябвало да работим в полза на хората и да осъществим поръчките, които сме дали при започване на този мандат, с цел да имаме съображение да желаеме още веднъж тяхното доверие на идващите парламентарни избори “, сподели още Дариткова.

Не мисля, че предварителни избори сега биха дали повече вода на жителите на Перник или биха основали условия, при които да се преодолеят всички останали провокации, които съществуват пред нас както във вътрешен, по този начин и в интернационален проект, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР