В това болно време, медицински и политически, вчерашния ни форум

...
В това болно време, медицински и политически, вчерашния ни форум
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: ДСБ е политческа марка доказана през годините

" В това болно време, медицински и политически, вчерашния ни конгрес излъчваше сила, пристигнаха 600 души от цялата страна. Второ - имаше оспорен избор и същинско съревнование за председателския пост ", това съобщи избраният отново за ръководител на " Демократи за мощна България " ген. Атанас Атанасов пред Българска национална телевизия.

" Бяха определени трима нови зам.-председатели на партията, които са млади, само че с упоритост и опит. Те имат качествата да готвят партията за локалните избори ", добави той.

Той посочи, че като съпредседатели постовете си напущат Радан Кънев, Цецка Бачкова и Димитър Серов.

" ДСБ е политческа марка потвърдена през годините. След толкоз доста премеждия сме част от болшинството и ръководството на страната. Продължаваме напред с упоритост ", акцентира той.

" Бях поканен от Американското посолство във връзка годишнина от рождението на Роналд Рейгън и за какво да не се фотографирам с Херо Мустафа? ", попита той в отговор на въпрос има ли подтекс под появилата се в общественото пространство негова фотография с Щатския консул у нас и избирането му за ръководител на ДСБ.

Той изрази ставновище, че дейностите на опозицията сега са за да се отклони публичното внимание от значимите въпроси в страната.

" И тук има някаква такава цел. Прокуратурата ще разкрие един шпионски скандал...и хоп вместо да гледаме на едно място, местим фокуса на друго. По информация, която имам българските служби не разполагат с подобен артикул ", отговори той по въпроса с възможното съществуване на израелския шпионски програмен продукт " Пегас " у нас.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР