В Тотнъм има футболисти с положителни тестове за COVID-19 и

...
В Тотнъм има футболисти с положителни тестове за COVID-19 и
Коментари Харесай

В "Тотнъм" има криза с COVID преди мача в Пловдив

В " Тотнъм " има футболисти с позитивни проби за COVID-19 и това поражда терзания в клуба преди гостуването против " Локомотив " (Пд) от II квалификационен кръг за Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 19:00 ч. и ще се предава директно по " Диема спорт 2 ".

След загубата с 0:1 от " Евертън " в неделя, мениджърът на " Тотнъм " Жозе Моуриньо призна, че има случаи с ковид в тима му. " Имахме случаи на позитивни с Covid, но имаме право да не споделяме кои са играчите. Но имахме такива. Имахме и в карантина заради непосредственост с футболисти, които са били положителни. Имахме и състезател в карантина, тъй като той беше на отмора в страна, която английското държавното управление сложи под карантина ", съобщи португалецът, без да влиза в детайлности.

Според британски медии, инфектираният е британският национал Хари Уинкс, а под карантина са Джовани Ло Селсо и Джафет Танганга, които не попаднаха в групата за мача с  " Евертън ".

Опасенията в " Тотнъм " идват от строгите правила на УЕФА във връзка с позитивните случаи на Коронавирус. Преди всеки мач от европейските шампионати се вършат проби на всички в тима и е допустимо да се стигне до отсрочване на мач при по-голям брой инфектирани. А словашкият отличник " Слован " (Братислава) даже беше изваден от Шампионската лига, откакто не съумя да обезпечи задоволителен брой футболисти с негативни проби.

Тимът на " Тотнъм " би трябвало да дойде на следващия ден в България, като упованията са Моуриньо да не приказва пред български медии, а да даде виртуална конференция в Лондон преди заминаването.

 

Още по тематиката:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР