В тотален шок са близките на новата приятелка на Димитър

...
В тотален шок са близките на новата приятелка на Димитър
Коментари Харесай

Изродско: Зарязаната Анита тормози бременната приятелка на Рачков! (близките им са в шок)

В цялостен потрес са околните на новата другарка на Димитър Рачков, а и освен те - доста от познатите на някогашната му Анита Димитрова също. Причината е повече от потресаваща и даже не е за поверие, само че... Оказа се, че младата Анита, която сякаш се правеше, че е превъзмогнала раздялата си с комика, освен не го е направила, само че и е подивяла.

Като схванала, че Камелия Андонова чака бебе от Рачков, Димитрова изкрейзила изцяло. Тя е намерила телефонния номер на Андонова и й звъняла, с цел да я тормози.

Близки до Рачков разкриха, че Камелия получавала странни позвънявания когато и да е на денонощието, а на множеството от тях насреща се мълчало, дишало се тежко или даже се чували злокобни звуци. Да, малоумно, жалко и пошло е, само че някои дами излизат отвън себе си от ревнивост... допуска се, че това се е случило и с Анита.

Според осведомени, Димитрова скрито се надявала, че Рачков ще се отегчи от 40-годишната Камелия и ще се върне при нея. И не, тъй като Анита мре от обич по него, а поради парите и славата му, несъмнено. Откакто Рачков я заряза, тя трябваше да се хване да работи, което явно доста не й се нрави.

" Ще има да чака Митето да я вземе отново, но като желае да става за срам, дано! ", разясняват източниците.

Източник: Минаха години, Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР