В тези карти няма лоши предсказания. Напротив, картите Таро програмират

...
В тези карти няма лоши предсказания. Напротив, картите Таро програмират
Коментари Харесай

Вълшебните карти Таро могат да предскажат бъдещето! Ето как!

В тези карти няма неприятни предсказания. Напротив, картите Таро програмират положителни чудеса да се случват в нашия живот. Не вярвате? Тогава пробвайте и се уверете сами!

Виждате три карти! Вашият избор ще дефинира хода на събитията!

1) Положителните промени в живота, които толкоз нетърпеливо очаквахте, скоро ще се появят на хоризонта. Основното нещо е да не се предавате, вярвайте и чакайте, макар дребните спънки, които неизбежно пораждат, тъй като няма живот без компликации.

Не забравяйте, че дребните проблеми последователно отдръпват негативния резултат в живота ви, като го приготвят за позитивни моменти. Във всеки случай, всичко ще бъде наред, даже в случай че в този момент ви се коства напълно друго. Щастието към този момент е доста близо!

2) Ако сте избрали тази карта, знайте, че ориста е подготвила за вас нещо особено. Ако персоналният ви живот не върви добре, ви чака нова мощна обич. И в случай че всичко в любовта е наред, тогава Висшите сили ще ви дадат още една изненада – ще получите специфичен шанс.

Имайте поради, че в този момент е значимо да се покажете в най-хубавата си светлина. В противоположен случай негативите, които идват към вас, ще се върнат. Но сигурно не желаете това. Живейте положително и ще бъдете възнаградени.

Вижте още: Каква персона сте съгласно фигурата, която посочите?

3) Вие от дълго време се колебаете и не смеете да извършите доста значим избор за вас. Взимането на решение ви тежи. Не се тормозете, Висшите сили знаят за това и към този момент са доста покрай насочването ви към вярната посока.

Но за това би трябвало малко да си помогнете. Слушайте сърцето си и няма да се неуспехите – решението ви ще бъде вярно. Не се съпротивлявайте на ориста.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР