В Тетевен стартира още един мащабен проект: „Реконструкция на вътрешна

...
В Тетевен стартира още един мащабен проект: „Реконструкция на вътрешна
Коментари Харесай

Поредният ремонт на водопроводна мрежа стартира в Тетевен

В Тетевен започва още един огромен план: „ Реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в обсега на квартали № 33, 24, 21, 19, 14, 13, 12, 10, 5 и част от 3 – гр. Тетевен “ на стойност 1 200 000 лева

Изпълнението на плана обгръща ул.,,Емил Марков “ ниска и висока зона, както и прилежащите улици към нея, оповестиха от пресцентъра на Общианта.



Ще бъде сменена напълно водопроводната мрежа, като подмяната на водопроводните отклонения към клиентите ще бъде до водомерен възел. След реконструкцията на водопровода, ще бъдат положени нови бордюри, тротоари и асфалтова настилка.

Д-р Мадлена Бояджиева – Кмет на Община Тетевен, посети откриването на строителната площадка и сподели, че ремонтът е от последна нужда, защото водопроводната мрежа на територията на града е остаряла и амортизирана и се характеризира с чести повреди.



Тя добави, че екипът ѝ работи непрекъснато в тази тенденция и следи за нови благоприятни условия за кандидатстване за разпределяне на средства за замяна на водопроводната мрежа и в други квартали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР