В техническото изложение на панаира най-мащабно е участието на Германия,

...
В техническото изложение на панаира най-мащабно е участието на Германия,
Коментари Харесай

550 компании от 3 континента показват машини в Пловдив

В техническото ревю на панаира най-мащабно е присъединяване на Германия, Италия, Румъния и Турция

Мощни машини, които се движат по релси и пътища и работят с бензин и ток, са измежду хитовите експонати на интернационалния механически панаир “Есен 2018 ” в Пловдив. Той се открива през днешния ден и ще продължи до 29 септември.

“Хибридната строителна техника става все по-търсена поради своята изгодност и функционалност. Посетителите ще се срещнат с последно потомство версии ”, настояват уредниците.

Тежката комбинирана машинизация е показана на ревюто “Стройтех ”, което се организира в границите на панаира. Вносители на известни международни марки демонстрират багери, самосвали, бетоновъзли, уреди за срутване на сгради и прокопаване на канали и полагане на асфалт, както и съоръжение и аварийни елементи. Наред с машините колоси могат да се видят и минимодели. За първи път у нас се показват дребни багери от Германия.

Показват се и покривни структури, изолации, парапети, произведения от ковано желязо, мотори, компресори, принадлежности. Разнообразни интериорни артикули от сектора са експонирани в палата 6.

Освен “Стройтех ” на пловдивския панаир са проведени още 9 профилирани изложения, свързани с разнообразни браншове от индустрията. Участниците в “Елтех ”, където могат да се видят нововъведения в електрониката и елтехниката, са се нараснали с 36 %. Ръст от 23% на компаниите има и в ревюто “Енеко ” за енергетика и екология.

“Над 550 новаторски компании от Европа, Азия и Америка пристигнаха в Пловдив. Щандовете им са към този момент с по-различен образ, отговарящ на актуалните настройки на потребителите, които търсят не просто артикули, а на практика решения ”, разяснява основният шеф на панаира Иван Соколов.

По думите му мощно наличие на форума има родният бизнес. Новата наклонност е, че той от ден на ден се ориентира към върхови достижения и основаване на лични изобретения. От задграничното присъединяване най-мащабно е присъединяване на Германия, Италия, Румъния, Турция. Акцентът т.г. е експозицията на Индия.

46 компании от азиатската страна, която е измежду най-бързо разрастващите се стопански системи в света, демонстрират електротехническо съоръжение и други произведения. В програмата на техническото ревю е включена конференция за опциите за активизиране на деловите контакти сред Индия и България. Проявата е инициирана от Индийско-българската бизнес камара и ще се организира на 24 септември.

Целта е да се ускори съдействието сред двете страни в сферите на осведомителните технологии, индустрията, земеделието, туризма, фармацията, защитата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР