В тази кризисна ситуация съм безумно щастлив, че кризисният щаб

...
В тази кризисна ситуация съм безумно щастлив, че кризисният щаб
Коментари Харесай

Слави за ген. Мутафчийски: Каква заплаха за рейтинга на вожда Борисов

" В тази спешна обстановка съм безумно благополучен, че спешният щаб се оглавява от генерал-майор, професор, лекар Венцислав Мутафчийски. Не някакъв си там доктор с бяла престилка, а военачалник с черна униформа, пагони, ромбове вместо звезди ". Така стартира коментарът на Слави Трифонов, озаглавен " Наряд по време на рецесия ", оповестен на неговата Фейсбук страница.
" Понякога си мисля, че с тази черна униформа му липсва единствено качулката и една коса. Имам поради “коса ” като аграрни признак. И кон. Щото, в случай че беше на кон, с коса и качулка щеше да бъде като един от конниците на Апокалипсиса и да споделя: “Аз пристигам и повеждам Ада след себе си! ”
Откакто стартира да се демонстрира по малкия екран, генерал-майор, професор, лекар Венцислав Мутафчийски от ден на ден замязва на един Наполеон на здравната система. Тази безапелационност, тази неотстъпчивост в изрече, този бащински взор, угрижен за народа… Какъв водач! Какъв лидер! Какъв военачалник! Каква опасност за рейтинга на вожда – Бойко Борисов.
Как го сподели единствено за студентите – “хиляди студенти не се готвят да пътуват на никое място ”. Как заяви единствено да не излизаме. Как единствено сподели за маските. Неговите упътвания са закон за нас. Ами неговата концепция – когато излизаме от у дома, да пускаме есемес. Искам моят есемес да гласи - “Генерале, излизам! ”
Даже мисля като се връщам да пущам есемес – “Генерале, влизам! ” – да знае, че съм се прибрал.

С неспокойствие очаквам, генерале, майоре, професоре, докторе, най-малко един от вас да ми вкара вечерен час. Искам също и вечерна инспекция. И желая да давам наряд през ден. За да можете и ти, и вождът Борисов, най-сетне да бъдете отпред на казарма, формирана от цяла една страна.
Рапортува младши сержант от запаса Станислав Тодоров Трифонов. Рапорт даден! ", приключва коментарът на Слави Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР