В Тайван собственикът на два микробуса, паркирани върху сграда в

...
В Тайван собственикът на два микробуса, паркирани върху сграда в
Коментари Харесай

Мъж паркира микробусите си на покрива, за да не плаща глоби СНИМКИ

В Тайван притежателят на два микробуса, паркирани върху постройка в Тайчунг, подценява терзанията на съседите, като ги твърди, че постройката може да побере двете коли. 

Един от бусовете наподобява пасва добре на етажираното покривно пространство, до момента в който другият е облегнат на парапета на постройката и отчасти стърчи от ръба й.

„ Това няма да засегне постройката, не вдигайте звук “, сподели притежателят на колите, откакто беше помолен от градските управляващи и полицията да премахе колите, пише Taiwan News.

Собственикът, който според CNA е реализатор, е получил голям брой санкции за паркиране на микробусите си на улицата. Затова решил да наеме кран, с цел да ги вдигне до покрива. Ръководителят на локалния регион Лин Куан-жен сподели, че микробусите са били там от две години.
 Кола на покрива, покрив на къщата, микробус, микробуси на покрива, паркинг, пари, санкция, повдигнати с кран Един от бусовете се опира на парапета на постройката и отчасти излиза от ръба й. Снимка: CNA
Въпреки обстоятелството, че мъжът не нарушава никакви закони, той сподели, че ще извърши настояването и ще отстрани колите. На въпрос какво ще се случи по-нататък с неговите транспортни средства, притежателят отговори, че те ще бъдат паркирани в планината Таоюан към октомври.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР