В своя профил във Facebook политическият анализатор Емил Соколов изтъкна,

...
В своя профил във Facebook политическият анализатор Емил Соколов изтъкна,
Коментари Харесай

Борисов иска да покаже „кой води парада“, като подчини ПП и ДБ

В своя профил във Фейсбук политическият анализатор Емил Соколов посочи, че тези „ привидни битки “ в Народното събрание въобще не се отнасят до излъчването на ръководител на 48-я парламент.

 

Отговорът на въпроса, обвързван с подчиняването на Продължаваме промяната и Демократична България е доста явен: „ Борисов желае да покаже кой води парада. “

 

Това звучи разумно, защото през последните дванайсет години българското общество беше очевидец на ярките изявления на Борисов, в които той изяснява на българските жители по какъв начин той е построил автомагистрала „ Тракия “, по какъв начин е осъществил метрото в София, по какъв начин дава пари за построяването на църкви и храмове, както и че се грижи за всичко. Изказвания, граничещи с голямото му его и липса на нюх за екипна работа.

 

В това има съображение. Борисов тества всевъзможни разновидности като изпращане на контактна група от Росен Плевнелиев и Соломон Паси за договаряния с партиите в 48-мото Народно събрание. Свидетели сме на постоянни телевизионни участия на Тома Биков и Делян Добрев, в които двамата най-вече се карат на своите съперници или приказват на висок звук с публицисти.

 

Соколов показва: „ Става въпрос за памет. ГЕРБ 12 години злоупотребяваха с ръководството. Срастнаха се с страната. Това няма по какъв начин да бъде забравено. "

 

А дали в действителност може и е редно да бъде забравено? Дали част от българските жители са склонни да го не помнят в името на обезпечена материална полза и угаждане на персоналния интерес?

 

Анализаторът е безапелационен: „ Ако ГЕРБ не могат да се трансформират, тогава не просто не заслужават поддръжка, а би трябвало да се борим с тях за всеки сантиметър от страната ".

 

Механизмът „ Бий ме, обичам те “, нито е градивен, нито е работещ.

 

Соколов е безапелационен, че никой няма да търпи мутренски похвати, тъй като ГЕРБ „ имат да изкупват виновност и в случай че някой би трябвало да направи компромис, това са ГЕРБ ".

 

Напоследък ГЕРБ-СДС показват какъв брой са загрижени за страната и българските жители. Посочват, че са съгласни да поемат ръководството в тежките условия на висока инфлация и задълбочаваща се икономическа рецесия. Дори се прокрадна някъде мисълта, че са си създали извод и може би са осъзнали грешките от предходното си ръководство.

 

Предстои да забележим какво ще се случи и действително кой интерес стои зад постъпките им – персоналният, партийният, политическият или да са оптимално потребни на жителите с реализиране на действително свършена работа, битка с корупцията и използване на промени, които да решат икономическия и финансовия застой на страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР