В света на скритата природа има малък град, на име

...
В света на скритата природа има малък град, на име
Коментари Харесай

Гъбчовците с нови епизоди по Cartoon Network

В света на скритата природа има дребен град, на име Гъбкодол. Той е населяван от цветни гъбки. Те имат вяра, че всеки в общността има свои лични неповторими отговорности. Ето за какво, всеки е еднообразно значим. Главният воин, дребният Сет, демонстрира, че си коства да откриеш света и предизвиква другите герои да създадат същото, посредством неговите научни открития. Майката на Сет, доктор Нанси, лекува гъбките при потребност.

 

Художникът Паскал се грижи другите гъби да могат да се любуват на изкуството и да създадат всекидневието си по-цветно. Динозавърът Пам наподобява като локален новобранец, само че с помощта на това тя учи останалите, че постоянно си коства да бъдеш себе си. През юни, по Cartoon Network ще бъдат излъчени новите епизоди от сезон 3.

 

Сет ще желае да избегне задължението да почисти учебното си шкафче. Така убеждава президента на учебното заведение за помощ, само че той ще трансформира кашата от отпадъци в шкафчето на Сет в зелено страшилище. Малкият воин ще би трябвало да измисли метод да поправи грешката, която е направил и да избави учебното заведение. В допълнение, ще научи, че редът е от огромно значение. Новите епизоди стартират на 13 юни. Като ще продължат да се излъчват всеки делник от 10.15ч. по Cartoon Network.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР