В Сутрешния блок на БНТ председателят на СДС каза, че

...
В Сутрешния блок на БНТ председателят на СДС каза, че
Коментари Харесай

Румен Христов, СДС: Подкрепихме Фандъкова с около 25 000 гласа

В " Сутрешния блок " на Българска национална телевизия ръководителят на Съюз на демократичните сили сподели, че предварителни сделки за места в общинското ръководство не е имало.

Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили: Пазарлъци авансово не е имало. Ние с ясно схващане, осъзната нужда от поддръжка се ориентирахме към госпожа Фандъкова.Разбира се, че ще търсим допирни точки в ръководството на общината, ще се срещнем в околните дни, само че не това е била задачата на нашата поддръжка. Целта ни беше София да си остане дясна.
Той съобщи, че на локалните избори са подкрепили кметът на София Йорданка Фандъкова с към 25 000 гласа. Освен това в страната Съюз на демократичните сили има 193 общински съветника, двама определени кметове, които оглавяват регионални градове - Видин и Монтана.

Председателят на Съюз на демократичните сили приказва и за връзките сред десните партии у нас.
Румен Христов: Може би има не толкоз идеологически разлики сред нас и ДСБ, колкото непостигане на единодушие. Още по време на акцията за евроизбори не успяхме да го реализираме с тях. Те взеха решение, че са си самодостатъчни. Да, вкараха евродепутат, само че в случай че бяхме дружно, резултатът щеше да бъде несъмнено още по-добър. Но пък има едно друго обединяване, въпреки и в рамкови съглашения, въпреки и в съглашение, което дава опция да се реализира сделка тук-там или да не се реализира, тъй като ние на доста места не постигнахме сделка с Политическа партия " ГЕРБ " и това е обикновено. Там пък виждаме друго обединяване на база ЕНП.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР