В сутрешните часове в котловините и около водните басейни отново

...
В сутрешните часове в котловините и около водните басейни отново
Коментари Харесай

И днес ще се радваме на ”циганско лято” frognews.bg

В утринните часове в котловините и към водните басейни още веднъж ще има мъгла или ниска облачност. През деня ще е най-вече слънчево, до обяд тук-там в равнинните региони - към момента мъгливо. След обяд вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е слаб до сдържан.

 

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, преди обяд тук-там с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 18°-20°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

В планините ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 10°.

 

През нощта, с краткотрайно мощен вятър, от северозапад, ще стартира да прониква по-хладен въздух. В четвъртък денем по-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има основно над източната половина от страната, само че единствено на изолирани места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от север-североизток. Дневните температури ще се намалят, само че утринните ще са по-високи спрямо предходните дни.

 

В петък ще бъде най-вече слънчево, само че сутринта още веднъж прекомерно хладно с минимални температури сред 1° и 6°.

В събота сутринта ще е студено, само че денем ще стартира стопляне, което ще продължи и през идващите дни. Ще бъде най-вече слънчево, с раздрана висока и междинна облачност, а на обособени места в равнинната част от страната преди обяд с понижена видимост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР