В студиото на Лице в лице по БТВ Мая Манолова,

...
В студиото на Лице в лице по БТВ Мая Манолова,
Коментари Харесай

Мая Манолова:Хората се страхуват да не бъдат въвлечени във война

В студиото на „ Лице в лице " по БТВ Мая Манолова, сподели че водачите на четворната коалиция подправено и лицемерно са оповестили, че са за мирни договаряния сред Русия и Украйна, а в това време разписваха покупко-продажби за оръжие ".

По думите й хората се опасяват да не бъдат въвлечени във война, даже повече от това дали ще бъдат нахранени през зимата. „ Основният залог на тези избори ще бъде свързани с това да не допуснем партиите, които са подготвени да ни въвлекат във война, да създадат болшинство ", счита Манолова.

От „ Изправи се, България " са подготвени с първите законопроекти. Първият от тях ще бъде за енергийната рецесия. „ Ще предложим до края на отоплителния сезон или до момента в който се изработят правила, да бъде отсрочено заплащането на битовите сметки и ще предложим по какъв начин страната да компенсира нарастването на тока, парното и водата за енергийно бедните ", сподели Мая Манолова.

Кампанията „ Не плащай " е една от точките в техния избавителен проект, дружно с таван на цените на газа и дизела до 2,50 лева и таван на съществени хранителни артикули.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР