В стремежа си да изглеждаме по-млади и красиви, правим някои

...
В стремежа си да изглеждаме по-млади и красиви, правим някои
Коментари Харесай

Топ 5 най-големите модни грешки, които могат да СЪСТАРЯТ зрелите жени

В устрема си да изглеждаме по-млади и красиви, вършим някои неща с външния си тип, които довеждат обач    е до напълно противоположен резултат. Повечето от грешките са свързани, несъмнено, с стилните трендове, като много дами избират тийндейджърските облекла, а това не бихме споделили, че е най-хубавият вид за задачата. Нека забележим класацията с топ 5 най-големите фешън неточности на зрелите дами.

Носите облекла с доста по-голям размер от вашия
Стареенето има три стадия, откриха откриватели
Учените от Станфордския университет описват за три стадия на стареенето на индивида. Статията на експертите е оповестена в научното...

Оувърсайз облеклата в действителност са много настоящи през последната година, само че не подхождат на всеки. Ако сте над 40 години ви съветваме да ги избягвате, а по-скоро да се насочите към бузи и пуловери с класическа кройка, които да акцентират женствеността ви, а не да ви вършат да изглеждате образно още по-едри. Освен това, визията ви ще е по-стилна и прилежна.
Разбира се, още веднъж ви съветваме да се съобразите със личното си телосложение и да акцентирате на частите от тялото ви, които в действителност харесвате.

Обличате се в прекомерно ярки цветове

Не, че ярките облекла са неразрешени след избрана възраст, само че неправилното им сортиране може да наподобява много комично във визията ви. Съветваме ви за облеклата да не избирате сходни нюанси, а тях да добавите в аксесоарите и детайлите – бижута, шал, чанта и т.н. 

Дълбоки деколтета и къси поли
Когато минете 40, не е неприятно да намалите използването на ТЕЗИ питиета
След прекосяването на 40-годишна възраст би трябвало да стартираме да обръщаме по-голямо внимание на навиците и здравето си, защото рисковет...

След избрана възраст, да вземем за пример дамите 40+, стопират да посещават избрани места, където можем да намерим и дота по-млади. Затова и е добре да сортираме тоалетите си по отношение на местата, които посещаваме. Късите поли и необятните деколтета не поддържат положителната известност на една към този момент узряла жена. Спазвайте благовъзпитание, а има и още за какво – деколтето ще издаде и възрастта ви.

Винтидж облекло

Не сте захвърлили облеклата си от тийнейджърските години, а в този момент се радвате, че винтиджът се завръща? Да, това е по този начин, само че посредством тях може напълно неумишлено да добавите още няколко годинки от горната страна към възрастта си. Винтидж визиите са подводен камък и единствено стилистите знаят по какъв начин да ги съчетаят в съвремието, тъй че да наподобява настоящо, фешън и красиво.

Носите претрупани аксесоари 
Жената над 50 би трябвало да направи ТОВА, с цел да задържи килограмите си
С придвижване на възрастта в организма ни се случват разнообразни хормонални промени. Това важи изключително за дамите, за които е по-важно под...

Аксесоарите са финално допълнение към целия аутфит. Но с тях също би трябвало да се внимава, с цел да не превърнем резултата в недостатък. Избирайте нежни и семпли бижута, които да подчертаят чертите и визията ви, а солидните бижута с огромни цветя да вземем за пример или ботушите с големи чипове по-добре изхвърлете от дрешника си, защото те са отживялост, която мъчно би се завърнала още веднъж в света на модата.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР