В столицата започна шествие под наслов Украйна: Две години борба

...
В столицата започна шествие под наслов Украйна: Две години борба
Коментари Харесай

Как България отбелязва втората година от войната в Украйна

В столицата стартира шествие под наслов " Украйна: Две години битка за живот, независимост и народна власт! Две години дружно и до успеха на Украйна ".



Негови уредници са Гражданско придвижване " БОЕЦ ", Сдружението на украинските организации в България " Мати Украйна " и Интеграционно просветителния център " Украински Вулик ".
 
 България Украйна Българска телеграфна агенция

Живеещи в Бургас и покрайнината украинци пък " арестуваха " алегорично Владимир Путин. Антивоенен протест против войната в Украйна се организира пред паметника на Альоша в града.
 
 България Украйна БГНЕС

Участниците в митинга приканиха за затвор на Путин и алегорично сложиха кукла с облика му в килия . " Путин е палач " - скандираха протестиращите против военната експанзия и геноцида против украинския народ от неговия режима.

На митинга участваха и руснаци, съперници на режима на Путин , само че се оказаха нежелани на митинга от украинските жители, съгласно които всички руснаци носят виновност за войната на Русия към Украйна.
 
 България Украйна БГНЕС

Тази вечер редица емблематични здания ще бъдат осветени в цветовете на националното знаме на Украйна - измежду тях са постройките на Народното събрание, на Министерския съвет, НДК, както и Столичната община.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР