В столичното 54-то училище учебният ден стартира по по-необичаен начин

...
В столичното 54-то училище учебният ден стартира по по-необичаен начин
Коментари Харесай

В столичното 54 училище се отказват от букети, даряват парите за болно дете

В столичното 54-то учебно заведение образователният ден започва по по-необичаен метод с самодейността: "Подари помощ вместо цвете ".

Средствата, които всекидневно се отделят за букети, ще отидат за благородна идея. Парите ще бъдат заделени за 7-годишния Божидар, който има потребност от животоспасяващо лекуване.

Даниела Ганчева, която е начален преподавател в учебното заведение, разяснява самодейността пред БТВ: "Каузата се появи през 2014 година С общи старания тогава успяхме да съберем пари за Ангел и той в този момент е добре. Вярвам, че нашите деца имат потребност от това да бъдат в учебно заведение с техните съученици. Вместо децата да дадат пари за цвете по-добре да ги дарят, с цел да оказват помощ на Божидар. Детето има сестричка-близначка, която ще влезе в клас него, по тази причина насочвам зов да не се разделяме, да се опитаме да помогнем. Ако през днешния ден хората отделят една дребна сума, по-скоро детенцето ще се върне в клас ".

"Искам да науча повече да дават, в сравнение с да получават ", сподели още Ганчева. „ Най-вече ми се желае всички деца да са здрави и да са в учебно заведение “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР