В столична сладкарница поискаха 15 лева за нарязване на закупена

...
В столична сладкарница поискаха 15 лева за нарязване на закупена
Коментари Харесай

Проговори собственикът на сладкарници, събиращи скандалната такса "нож" за 15 лева!

В столична сладкарница желаеха 15 лв. за нарязване на закупена торта. За тази необикновена услуга, както БЛИЦ заяви, стана ясно от обява в обществените мрежи. Жената споделя, че закупила торта от огромна верига сладкарници, като по-късно поискала да й отрежат единствено едно парче авансово за 4-годишното й дете. Оказало се обаче, че тази услуга се заплаща в допълнение и то дамата трябвало да даде още 15 лева

Сигналът взриви обществената мрежа, а по-късно беше изтрита. Оказва се, че тази такса съществува повече от 20 години, като я назовават „ услуга”. Според притежателя на сладкарниците Георги Минчев това е процедура във всички заведения – даже и в чужбина. „ Заплащането на сумата се налагало единствено, когато човек е закупил цяла торта и желае да я употребява на място, а не у дома.

Когато човек желае да бъде обслужен от сервитьор или барман в хубава конюнктура – тези неща костват пари”, безапелационен бе Минчев, представен от bTV.

Десетки ядосани изявления в обществените мрежи провокираха и инспекции от Комисията за отбрана на потребителите. Собственикът на веригата твърди, че нарушавания до този миг не са открити, като резултатите ще станат ясни в края на месеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР