В старта на всяка нова година, в трепета да изпратим

...
В старта на всяка нова година, в трепета да изпратим
Коментари Харесай

3-те зодии с нова тръпка през януари

В старта на всяка нова година, в трепета да изпратим уместно остарялата година, всеки мечтае за новото начало. Кои са 3-те зодии с нова тръпка през януари, предлагаме ви да научите в този момент:
Лъв
В същността си Лъвът е много неартистичен представител на Зодиака. И макар цялата си обич към себе си, той е правилен на своя фаворит или годеница.
Лъвът по природа е доверчив и доста благ с всичко, което го заобикаля. И, несъмнено, за Лъва е значимо да има обичан човек, който непрекъснато да му се възхищава.
Ако представител на зодия Лъв непрестанно се възхищава, хвали, прави похвали и гледа в устата другите, тогава ще е отдаден на подобен човек до края на живота си. В края на краищата той няма да стартира да трансформира другата страна. Ще обича и във всичко ще се отдаде на обществеността, тъй като никой не знае, какви тръпки витаят у него.
В връзките Лъвът елементарно прави взаимни отстъпки. Той е благонадежден и виновен. За него най-голямата тръпка е да бъде постоянно подкрепян и да му се възхищават.
Водолей
Водолеят е много убеден знак в Зодиака. За да потвърди своята преданост, Водолеят би трябвало да разбере и почувства, че имат потребност от него. Само в този случай ще усети вълнението от любовта като нова тръпка. Трябва да осъзнае самичък за сериозността на връзката си, с цел да бъде 100% убеден в колегата си.
Водолеят доста дълго ще ревизира своя фаворит или годеница. Ако е подготвен за сериозна връзка и изцяло се довери на колегата си, няма да промени нищо в живота си.
Козирог
Козирогът е най-надеждният от всички зодии. Именно това качество единствено по себе си изключва обстоятелството на изневярата. Ако Козирогът обещае да обича до гроб, тогава ще е по този начин. Този представител на Зодиака избира комфортни, тихи условия на живот, без интриги, кавги и кавги.
Козирозите доста се опасяват от изясняване на връзките, по този начин няма да рискуват премерения си живот, в името на мимолетно наслаждение. Представителят на зодия Козирог може да има занимания, които да са му същинска тръпка, само че те ще са несериозни и преминаващи.
Ако се случи по този начин, че Козирогът „ хване “ своята сродна душа в измяна, тогава няма да има благосклонност към нея. Козирогът също ще стартира да се трансформира и това ще скъса връзките им, без диря.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР