В старите антифашистки сюжети имаше една фигура наречена агент-провокатор. Това

...
В старите антифашистки сюжети имаше една фигура наречена агент-провокатор. Това
Коментари Харесай

Дончева: Ламбовски е агент-провокатор

" В старите антифашистки сюжети имаше една фигура наречена агент-провокатор. Това е Ламбовски ".

С тези думи Татяна Дончева разяснява живото лъчение на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов в неделя вечерта от митингите на " Орлов мост ", което провокира мнения в обществените мрежи. Във видеото се видя по какъв начин някогашният народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Димитър Ламбовски се приближи до Иванов и му сподели, че си е изключил телефона, тъй като неназован човек се е обадил на Младен Михалев – Маджо.

След станалото Ламбовски отхвърли да каже името на " тоя ", който се е " обадил на Маджо ". Пред бТВ обаче изясни, че става дума за случай, които разказал на Иванов преди 2 седмици и в този момент имало развиване, желал да изиска съвет по какъв начин да подходи. " Става въпрос за лице, което е доста висше сложено, върховен политик, който до неотдавна е бил на доста високо равнище в държавната администрация ", изясни той и добави, че сега против въпросния човек тече следствие.

Иванов също удостовери, че преди време е имало различен диалог и разгласи, че тогава е ставало дума за Стоян Мавродиев, някогашният началник на държавната Българска банка за развиване (ББР).

Във вторник Дончева изрази мнение, че разигралата се сцена в неделя вечерта не уличава Христо Иванов, който по време на живото лъчение прикани Ламбовски да замълчи след споменаването на Младен Михалев – Маджо.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР