В Стара Загора въвеждат електронни билети и мобилно приложение за

...
В Стара Загора въвеждат електронни билети и мобилно приложение за
Коментари Харесай

Стара Загора въвежда електронни билети за градския транспорт

В Стара Загора вкарват електронни билети и мобилно приложение за тяхното закупуване . На конференция през днешния ден бяха дадени детайлности за новото гратис мобилно приложение за билети.

Към компанията реализатор Консорциум " Ем Транс Сис " е било отправено и предложение за превод на приложението на други езици , с цел да бъдат улеснени непознатите поданици и гости на Стара Загора.

На конференцията стана ясно, че приложението с изключение на безвъзмездна за потребление е и по-изгодна за пътуващите по две линии на градския превоз в границите на час, тъй като се заплаща единствено един билет.

За софтуерния развой и параметрите на самото приложение детайлности от името на компанията даде Мирослава Шопова. Тя изясни, че е употребена водещата в света на мобилните приложения технология React Native , на която са основани Instagram, Skype, Uber, Tesla и Bloomberg.

В приложението е интегрирана система за разбор, която създава отчети за потребностите на транспортния оператор и осъвременяването на превоза в Стара Загора. Засегната бе и тематиката с електронните заплащания и изборът на PayU - водеща компания за този тип услуги, която оперира в над 15 страни с над 300 000 търговци.

Служителите на " Автобусни и тролейбусни транспорти " са минали образование за работа с електронните билети и мобилното приложение. Билетчето в приложението се задейства сега на качване в транспортното средство и важи 1 час. Пътникът би трябвало да го покаже на контрольора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР